Pandhuan Ultimate kanggo Ngawasi Reputasi Online Sampeyan

Wong sing apik ing Trackur nggabungake infographic iki babagan cara ngawasi reputasi pribadi utawa merek sampeyan kanthi online. Langkah-langkah sing ditemtokake: Temtokake reputasi sampeyan - ngawasi jeneng merek, jeneng perusahaan, jeneng produk lan variasi. Ukur pamirsa - sapa sing duwe reputasi online sampeyan? Ngerteni target sampeyan - kepiye sampeyan bisa ngukur manawa reputasi sampeyan wis apik? Temtokake kabutuhan - alat apa sing sampeyan lakoni