Cara Golek PR

Yen sampeyan minangka pamula hubungan masarakat, priksa manawa mriksa kabeh Pandhuan kanggo PR dening Brownstein & Egusa. Lan kanggo rincian liyane babagan strategi PR, priksa manawa maca posting tamu - Saran PR Saka Panulis VentureBeat Mantan - saka Conrad Egusa ing blog sing apik banget Scott Monty. Matur suwun khusus kanggo Marty Thompson sing ditemokake! Yen aku bakal nambah apa-apa, bisa uga ana ing antarane 3