Perawatan Rumah Tangga Digital: Cara Pasar Properti Pasca-COVID Kanggo Pambayaran sing Disetel

Kaya sing diarepake, kesempatan ing pasar pasca COVID wis ganti. Lan nganti saiki katon jelas yen wis diganti kanggo pamilik properti lan investor real estate. Amarga panjaluk tetep jangka sing luwih cendhek lan akomodasi sing fleksibel terus mundhak, sapa wae sing duwe alamat — apa omah plesiran lengkap utawa mung kamar turu cadhangan — bisa dipanggonke kanthi tren. Yen ana panjaluk sewa jangka pendek, meh ora ana pungkasane. Luwih, ora ana pasokan ing

6 Tuladha Kepiye Bisnis Bisa Tuwuh Sajrone Pandemi

Ing wiwitan pandemi, akeh perusahaan nyuda anggaran pariwara lan pemasaran amarga suda penghasilan. Sawetara bisnis nganggep manawa PHK akeh banget, para pelanggan bakal mandheg mbuwang, saengga anggaran pariwara lan pemasaran dikurangi. Perusahaan-perusahaan kasebut mundur nalika nanggepi kasusahan ekonomi. Saliyane perusahaan sing ragu-ragu nerusake utawa ngluncurake kampanye pariwara anyar, stasiun televisi lan radio uga ngupayakake nggawa lan njaga klien. Agensi lan pemasaran

Perlu Bantuan Pemasaran menyang Pemirsa Teknis? Miwiti ing kene

Teknik iku dudu profesi kayadene cara kanggo ndeleng donya. Kanggo para pemasar, nganggep perspektif kasebut nalika ngobrol karo pamirsa teknis sing bisa ngerti bisa dadi bedane antarane dianggep serius lan ora digatekake. Para ilmuwan lan insinyur bisa dadi pamirsa sing angel kanggo retak, sing dadi sebab kanggo State of Marketing to Engineers Report. Kanggo taun kaping papat, Marketing TREW, sing fokus utamane ing pemasaran nganti teknis

7 Strategi Kupon Sampeyan Bisa Nggabungake Kanggo Pandemi Kanggo Nggawe Konversi Liyane Online

Masalah modern mbutuhake solusi modern. Sanajan sentimen iki bener, kadang, strategi pemasaran lawas sing apik minangka senjata paling efektif ing gudang senjata digital. Lan apa ana sing luwih lawas lan ora bisa dibuktekake tinimbang diskon? Dagang kasebut ngalami kejutan anyar sing nyebabake pandemi COVID-19. Kanggo pertama kaline ing sejarah, kita amati babagan cara toko ritel ngatasi kahanan pasar sing tantangan. Akeh lockdowns sing meksa pelanggan blanja kanthi online. Nomer kasebut

Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

Asil Survei: Kepiye Pemasar Menanggapi Pandemi lan Lockdown?

Nalika kunci dikunci lan luwih akeh karyawan sing bali menyang kantor, kita kepengin nyelidiki tantangan sing diadhepi para usaha cilik amarga pandemi Covid-19, sing ditindakake sajrone lockdown kanggo ngembangake bisnis, apa wae sing wis ditindakake , teknologi sing digunakake suwene iki, lan apa rencana lan pandangane mbesuk. Tim ing Tech.co nganalisa 100 bisnis cilik babagan cara ngatur nalika kunci. 80% saka

Napa Perdagangan B2B sing Tangguh Mung Cara Kanggo Maju Kanggo Produsen lan Suplier Kirim COVID-19

Pandemi COVID-19 nyebabake kahanan sing durung mesthi ing malang bisnis lan nyebabake sawetara kegiatan ekonomi dipateni. Akibate, bisnis bisa uga nyekseni perubahan paradigma ing rantai pasokan, model operasi, prilaku konsumen, lan strategi pengadaan lan penjualan. Penting banget kanggo njupuk langkah proaktif supaya bisnis sampeyan ing posisi sing aman lan nyepetake proses pemulihan. Ketahanan bisnis bisa mbantu banget adaptasi karo sing ora dikarepake

Statistik E-niaga: Pengaruh Pandemi COVID-19 lan Lockdown ing Eceran lan Online

Pengaruh pandemi kasebut mesthi bakal menang lan uga kapitunan taun iki. Nalika pengecer cilik dipeksa nutup lawang, konsumen kuwatir karo COVID-19 kepeksa supaya pesen online utawa ngunjungi toko ritel gedhe. Watesan pandemi lan pamrentah sing ana gandhengane wis ngganggu kabeh industri lan kita bakal bisa ndeleng efek ripple nganti pirang-pirang taun. Pandemi iki nyepetake tumindak konsumen. Akeh konsumen sing ora precaya lan terus ragu-ragu