Kepiye Pembayaran Bluetooth Mbukak Watesan Anyar

Meh kabeh wong wedi ndownload aplikasi liyane nalika njagong nedha bengi ing restoran. Nalika Covid-19 mbutuhake pesenan lan pambayaran tanpa kontak, kesel aplikasi dadi gejala sekunder. Teknologi Bluetooth disetel kanggo nyepetake transaksi finansial kasebut kanthi ngidini pembayaran tanpa tutul ing jarak sing dawa, nggunakake aplikasi sing wis ana kanggo nindakake. Panaliten anyar nerangake kepiye pandhemen nyepetake adopsi teknologi pembayaran digital. 4 saka 10 konsumen AS duwe

Perawatan Rumah Tangga Digital: Cara Pasar Properti Pasca-COVID Kanggo Pambayaran sing Disetel

Kaya sing diarepake, kesempatan ing pasar pasca COVID wis ganti. Lan nganti saiki katon jelas yen wis diganti kanggo pamilik properti lan investor real estate. Amarga panjaluk tetep jangka sing luwih cendhek lan akomodasi sing fleksibel terus mundhak, sapa wae sing duwe alamat — apa omah plesiran lengkap utawa mung kamar turu cadhangan — bisa dipanggonke kanthi tren. Yen ana panjaluk sewa jangka pendek, meh ora ana pungkasane. Luwih, ora ana pasokan ing

6 Tuladha Kepiye Bisnis Bisa Tuwuh Sajrone Pandemi

Ing wiwitan pandemi, akeh perusahaan nyuda anggaran pariwara lan pemasaran amarga suda penghasilan. Sawetara bisnis nganggep manawa PHK akeh banget, para pelanggan bakal mandheg mbuwang, saengga anggaran pariwara lan pemasaran dikurangi. Perusahaan-perusahaan kasebut mundur nalika nanggepi kasusahan ekonomi. Saliyane perusahaan sing ragu-ragu nerusake utawa ngluncurake kampanye pariwara anyar, stasiun televisi lan radio uga ngupayakake nggawa lan njaga klien. Agensi lan pemasaran

Perlu Bantuan Pemasaran menyang Pemirsa Teknis? Miwiti ing kene

Teknik iku dudu profesi kayadene cara kanggo ndeleng donya. Kanggo para pemasar, nganggep perspektif kasebut nalika ngobrol karo pamirsa teknis sing bisa ngerti bisa dadi bedane antarane dianggep serius lan ora digatekake. Para ilmuwan lan insinyur bisa dadi pamirsa sing angel kanggo retak, sing dadi sebab kanggo State of Marketing to Engineers Report. Kanggo taun kaping papat, Marketing TREW, sing fokus utamane ing pemasaran nganti teknis

7 Strategi Kupon Sampeyan Bisa Nggabungake Kanggo Pandemi Kanggo Nggawe Konversi Liyane Online

Masalah modern mbutuhake solusi modern. Sanajan sentimen iki bener, kadang, strategi pemasaran lawas sing apik minangka senjata paling efektif ing gudang senjata digital. Lan apa ana sing luwih lawas lan ora bisa dibuktekake tinimbang diskon? Dagang kasebut ngalami kejutan anyar sing nyebabake pandemi COVID-19. Kanggo pertama kaline ing sejarah, kita amati babagan cara toko ritel ngatasi kahanan pasar sing tantangan. Akeh lockdowns sing meksa pelanggan blanja kanthi online. Nomer kasebut