Freshworks: Modul Optimisasi Tingkat Multiple Multiple ing Siji Suite

Ing jaman digital iki, perang kanggo ruang pemasaran wis ganti online. Kanthi luwih akeh wong online, lengganan lan penjualan wis pindhah saka ruang tradisional menyang sing anyar, digital. Situs web kudu dadi game sing paling apik lan kudu ngrancang desain situs lan pengalaman panganggo. Akibate, situs web dadi kritis tumrap bathi perusahaan. Skenario iki, gampang dingerteni kepiye optimisasi tingkat konversi, utawa CRO kaya sing wis dingerteni

Hotjar: Peta Panas, Corong, Rekaman, Analytics lan Umpan Balik

Hotjar nyedhiyakake alat lengkap kanggo ngukur, ngrekam, ngawasi lan nglumpukake umpan balik liwat situs web sampeyan kanthi sak paket sing terjangkau. Beda banget karo solusi liyane, Hotjar nawakake rencana kanthi rencana terjangkau sing gampang ing endi organisasi bisa ngasilake wawasan babagan jumlah situs web tanpa wates - lan nyedhiyakake kasedhiya kanggo pangguna tanpa wates. Tes Hotjar Analytics Kalebu Heatmaps - nyedhiyakake perwakilan visual klik, tunyuk lan prilaku nggulung pangguna. Rekaman Pengunjung

Eyequant: Heatmapping on the Fly

EyeQuant minangka model pelacakan mata prediksi sing khusus ndeleng apa sing dienggo pangguna ing sawijining kaca sajrone 3-5 detik pisanan. Gagasane gampang: sajrone 5 detik pangguna kudu bisa ndeleng sapa sejatine sampeyan, apa proposisine nilai sampeyan, lan apa sing kudu ditindakake sabanjure. EyeQuant ngidini ngoptimalake desain kaca kanggo mesthekake yen kedadeyan kasebut. Mangkene asil gratis demo EyeQuant… Aku cukup seneng

Apa Dropdown Langganan Bisa Digunakake?

Nalika ngluncurake buletin, aku pengin nggawe link langganan minangka fitur sing dominan ing situs iki. Kita nambahake bagean drop-down ing sisih ndhuwur situs lan pancen luar biasa. Nalika biyen entuk trickle saka siji utawa loro pelanggan sadurunge, saiki kita entuk puluhan pelanggan saben minggu. Buletin Teknologi Pemasaran saya populer, meh 3,000 pelanggan! Aku pengin nambah sawetara dropdown liyane

Yooba iku opo?

Mung entuk cathetan saka komunikator (judhul gedhe) ing Yooba.com, layanan adhedhasar web sing siyap diluncurake ing Spring iki. Video kasebut rada samar nanging konten ing situs iki apik banget: Yooba minangka layanan B2B adhedhasar web kanggo profesional pemasaran. Tujuan kita yaiku supaya sampeyan bisa fokus ing kreativitas lan prestasi. Yooba menehi platform kabeh kanggo pengalaman pemasaran digital. Kita nyedhiyakake hosting lan basis data