Pemasaran sing Dioptimalake: Napa Sampeyan kudu nyelarasake Segmen Brand kanggo Aktivasi & Pelaporan

Kanthi volume data sing digawe ing pirang-pirang saluran pemasaran, merek ditantang kanggo ngatur lan ngaktifake aset data sing bener kanggo nggedhekake kinerja salib. Kanggo luwih ngerti target pamirsa, ndorong luwih akeh dodolan, lan nyuda sampah pemasaran, sampeyan kudu nyelarasake pamisahan merek karo aktivasi lan pelaporan digital. Sampeyan kudu nyelarasake kenapa tuku karo sing tuku (segmentasi pamirsa) karo apa (pengalaman) lan kepiye (aktivasi digital) saengga kabeh