Ngerti Panggunaan, Pengungkapan lan IP Sampeyan

Esuk iki aku nampa cathetan saka perusahaan sing wis ditulis. Email kasebut kanthi kuat nuntut supaya kita langsung mbusak referensi jeneng perusahaan merek dagang ing postingan, lan menehi saran supaya kita nyambung menyang situs sing nggunakake tembung. Panganggone Pameran Merek Dagang, aku kira perusahaan bisa uga sukses ing jaman kepungkur kanggo ngapusi wong kanggo mbusak jeneng lan nambah tembung - SEO.

Apa Pariwara Pribumi?

Kaya sing ditegesake dening FTC, pariwara asli ngapusi yen ana salah nyata utawa sanajan ana kekurangan informasi sing bisa uga nyasarke konsumen sing tumindak cukup ing kahanan kasebut. Iki minangka pernyataan subyektif, lan aku ora yakin pengin mbela diri saka kekuwatan pamrentah. Apa Pariwara Pribumi? Komisi Perdagangan Federal nemtokake pariwara asli minangka konten sing padha karo kabar kasebut,