Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

Apa Fon Paling Apik kanggo Email? Apa Fon Aman Email?

Sampeyan kabeh wis ngrungokake keluhanku amarga kurang ana dhukungan email sajrone pirang-pirang taun, mula aku ora bakal ngenteni (kakehan) wektu kanggo ngrampungake. Aku mung pengin ana siji klien email (app utawa browser) sing gedhe, bakal ngilangi paket kasebut lan nyoba ndhukung versi HTML lan CSS paling anyar. Aku ora sangsi manawa puluhan yuta dolar sing digunakake dening perusahaan kanggo nyetel email. Iku