Statistik Olahraga Gedhe ing Media Sosial

Yen ana siji bab sing bisa disinaoni saka badai online saiki karo NFL, media, lan penggemar olahraga, pengaruh media sosial ing industri olahraga. Nielsen nglaporake manawa sajrone nem minggu pertama musim NFL, pamirsa game mudhun 7.5% taun luwih saka setaun. Aku ora yakin manawa iki utamane amarga reaksi lan pacelathon sabanjure sing nambah masalah ing media sosial. Bukak Facebook utawa Twitter ing