Terminologi Desainer: Fon, File, Akronim lan Definisi Layout

Terminologi umum digunakake dening para desainer grafis lan layout kanggo web lan print.

Kirim Wayah Sampeyan Kanggo Sukses Facebook

Ngerti tenan manawa infographic iki saka Pagemodo, Post Your Way to Facebook Sukses, fokus ing konten, konsistensi, lan rampung kanthi ngrembug babagan kesempatan ngirim nalika wong liya ora. Aku kesel banget wektu kanggo ngirim omong kosong. Yen bisnis bakal ora ngoyak nomer bola mata lan wiwit fokus ing endi sing luwih potensial, mula bakal entuk asil sing luwih apik. Kunci strategi media sosial sing apik yaiku ngerti apa lan kapan

Kepiye Usaha Kecil Nggunakake Media Sosial

Pancen narik kawigaten para pemasar liyane nggunakake media sosial kanggo kepentingan dhewe. Pagemodo wis nggawe infographic babagan Cara Pemasar Nggunakake Media Sosial kanthi Sukses. Infographic adhedhasar survey pungkasan lan nampilake mupangat sing paling umum nggunakake media sosial. Kalebu: Kepiye penting marketing media sosial kanggo bisnis cilik? Pira persentasi ekspos bisnis cilik sing didol liwat media sosial Faktor sing ngasilake paling asil Luwih!

Bisnis Riset Tembung

Iki Pos sing disponsori. Kanthi regane rangking mesin telusuran dadi luwih dhuwur, mula ora ana gunane manawa alat panelitian muncul ing endi wae ing web. Aku nggunakake WordTracker ing blogku, mung amarga duwe plugin sing gampang digunakake kanggo nemokake tag paling apik kanggo saben kiriman sampeyan. Aku ngerti manawa SEOmoz duwe sawetara tembung kunci lan kunci tembung kunci ing gudang konten premium, aku ora bisa mbenerake biaya