Kepiye Kacepetan Situs Pangaruh Tingkat Konversi E-commerce Seluler

Kita nggabungake program hadiah lan nggawe sawetara arus otomatisasi pemasaran sing dipersonalisasi lan canggih kanggo klien e-commerce sing nambah penghasilan kanthi dramatis. Nalika terus nonton pangguna mili saka email liwat konversi, kita nemokake sawetara masalah babagan hosting lan platform sing mengaruhi kacepetan situs - nggawe frustasi calon pelanggan lan ndorong tarif ditinggalake - utamane ing piranti seluler. Napa Penting Kacepetan Kaca Sampeyan kepenak ngupayakake pemasaran

Cara Ngapikake Kasetyan Pelanggan karo Pemasaran Digital

Sampeyan ora bisa nahan sing ora dingerteni. Yen fokus ing akuisisi pelanggan sing tetep, mula bakal gampang digawa lunga. Oke, dadi sampeyan wis ngerti strategi akuisisi, sampeyan wis nggawe produk / layanan sampeyan cocog karo uripe para pelanggan. Proposisi nilai unik sampeyan (UVP) bisa digunakake - nyengkuyung konversi lan nuntun keputusan tuku. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan sawise? Pangguna endi sing cocog sawise rampung siklus penjualan? Miwiti kanthi Ngerteni Pemirsa Sanajan

Whatagraph: Gawe Infografis Cantik saka Google Analytics

Ayo diadhepi, Google Analytics minangka kekacoan kanggo bisnis rata-rata. Kanggo profesional sing nglampahi akeh wektu ing platform, platform analitik lengkap lan kuat sing wis biasa dingerteni lan bisa nyaring lan nyuda kanggo njaluk wangsulan babagan pitakon sing bisa ditemokake. Minangka agensi, kita dudu bisnis umume, nanging uga ana masalah nalika mbedakake data. Klien kita - malah

Nuduhake Sukses lan Gagal 2015!

Wah, setaun tenan! Akeh wong bisa ndeleng statistik lan nanggapi meh… nanging kita ora bakal luwih seneng karo kemajuan sing digawe situs ing taun kepungkur. Rancang ulang, tambah akeh perhatian ing kiriman, wektu sing digunakake kanggo riset, kabeh bisa ngasilake. Kita kabeh nindakake tanpa nambah anggaran lan tanpa tuku lalu lintas ... iki kabeh tuwuh organik! Ngilangi sesi saka sumber spam rujukan, ing ngisor iki

Cara Nambah ROAS Pariwara PPC Ing 5 Menit nganggo Google Analytics

Apa sampeyan wis nggunakake data Google Analytics kanggo nambah asil kampanye AdWords? Yen ora, sampeyan bakal ilang salah sawijining alat sing paling migunani sing kasedhiya ing internet! Nyatane, ana puluhan laporan sing kasedhiya kanggo pertambangan data, lan sampeyan bisa nggunakake laporan kasebut kanggo ngoptimalake Kampanye PPC ing saindenging jajaran. Nggunakake Google Analytics kanggo ngapikake Return on Ad Spend (ROAS), mesthine sampeyan duwe AdWords,