Napa Kacepetan Kaca Kritik? Cara Nguji lan Ngapikake Sampeyan

Wacan: 6 menit Umume situs ilang udakara setengah saka pengunjung amarga kacepetan kaca sing alon. Kasunyatane, rata-rata tingkat bouncing kaca web desktop yaiku 42%, rata-rata tingkat bouncing kaca web seluler 58%, lan rata-rata tingkat bouncing kaca landing klik antara 60 nganti 90%. Nomer ora sithik wae, utamane ngelingi panggunaan seluler terus saya gedhe lan saben dina saya angel kanggo narik kawigatene konsumen. Miturut Google, ing

Napa Sampeyan Kudu Nggunakake Kompresi Gambar

Wacan: 2 menit Nalika perancang grafis lan fotografer ngasilake gambar pungkasan, umume ora dioptimalake kanggo nyuda ukuran file. Aku ngobrol karo Caleb Lane, konsultan keamanan lan optimasi WordPress, lan dheweke ngerti manawa ukuran gambar ing situs iki cukup gedhe (saliyane akeh masalah liyane sing bakal mbantu kita ngoptimalake). Matur nuwun kanggo Erik Deckers kanggo pengantar! Duwe gambar gedhe ora ateges sampeyan kudu duwe ukuran gambar sing gedhe.

9 Kesalahan Agawe Agawe Slowongan Situs

Wacan: 3 menit Situs web sing alon mengaruhi tingkat bouncing, tingkat konversi, lan uga rangking mesin telusuran sampeyan. Jarene, aku kaget karo pirang-pirang situs sing isih alon banget. Adam nuduhake situs saiki sing dadi host ing GoDaddy sing butuh luwih saka 10 detik kanggo dimuat. Wong miskin mikir yen ngirit pirang-pirang dolar ing hosting ... malah bakal ilang akeh dhuwit amarga calon klien wis mbayar jaminan. Kita wis akeh maca

13 Tuladha Kepiye Hasil Bisnis sing Cepet Kacepetan Situs

Wacan: 3 menit Kita wis nulis sawetara babagan faktor-faktor sing nyebabake kemampuan situs web sampeyan mbukak kanthi cepet lan nuduhake kepiye nyuda kacepetan bisnis sampeyan. Aku kaget tenan karo jumlah klien sing dikonsultasekake kanthi nggunakake akeh wektu lan tenaga kanggo strategi pemasaran lan promosi konten - kabeh nalika mbukak ing host sing ora sopan karo situs sing ora dioptimalake kanggo mbukak kanthi cepet. Kita terus ngawasi kacepetan situs dhewe lan

15 Cara Nambah Tingkat Konversi E-Niaga

Wacan: 3 menit Kita wis nggarap toko vitamin lan suplemen online kanggo mbantu nambah visibilitas telusuran lan tingkat konversi. Keterlibatan mbutuhake sawetara wektu lan sumber daya, nanging asile wis wiwit ditampilake. Situs kasebut butuh jeneng ulang lan dirancang maneh. Nalika dadi situs sing fungsional sadurunge, ora duwe akeh elemen sing dibutuhake kanggo nggawe kapercayan lan gampang ngonversi