Siji-sijine Tema sing Sampeyan Butuhake ing WordPress: Avada

Sajrone dasawarsa, aku pribadi nggawe plugin khusus lan nerbitake, mbenerake lan ngrancang tema khusus, lan ngoptimalake WordPress kanggo klien. Pancen wis dadi roller coaster lan aku duwe pendapat sing kuat babagan implementasine kanggo perusahaan gedhe lan cilik. Aku uga kritis kanggo tukang - plugin lan tema sing ngaktifake modifikasi sing ora diwatesi ing situs. Dheweke ngapusi, asring nambah ukuran kaca web situs nalika saya alon