Wacanku Sabanjure: Pemasaran Gravitasi

Sabanjure ing dhaptar maca (sing pancen wis ditumpukake) yaiku Pemasaran Gravitasional. Wong-wong sing apik ing Wiley ngirimake Buku Pemasaran - mesthine dheweke ngerti yen aku pengin nyedhot buku Pemasaran. Kanggo sampeyan sing nyingkiri buku bisnis kaya wabah kasebut nanging seneng sinau prilaku manungsa ... iku sing dak tresnani babagan buku Pemasaran. Ana wong sing takon marang aku yen aku wis sinau babagan Sosiologi. Aku kira duwe ing