Kepiye Analytics Akhir-kanggo-Akhir Mbantu Bisnis

Wacan: 5 menit Analisis end-to-end ora mung laporan lan grafis sing apik. Kemampuan kanggo nglacak dalane saben klien, wiwit saka titik tutul pisanan nganti tuku biasa, bisa mbantu bisnis nyuda biaya saluran pariwara sing ora efektif lan overvalued, nambah ROI, lan netepke kepiye online bisa nyebabake penjualan offline. Analis OWOX BI wis nglumpukake limang studi kasus sing nduduhake manawa analitik berkualitas tinggi mbantu bisnis sukses lan duwe bathi. Nggunakake Analytics End-to-End kanggo Evaluasi Kontribusi Online Kahanan kasebut. A

Napa Komunikasi Tim Luwih Penting tinimbang Tumpukan Martech Sampeyan

Wacan: 10 menit Sudut pandang atipikal Simo Ahava babagan kualitas data lan struktur komunikasi nyedhiyakake kabeh ruang tunggu ing Go Analytics! konperensi OWOX, pimpinan MarTech ing wilayah CIS, nampani ewonan ahli ing pakumpulan iki kanggo nuduhake ilmu lan ide. Tim BI OWOX pengin sampeyan mikir babagan konsep sing diajokake Simo Ahava, sing mesthi duweni potensi supaya bisnis sampeyan bisa berkembang. Kualitas Data lan Kualitas Organisasi The