Torchlite: Pemasaran Digital kanthi Solusi Ekonomi Kolaboratif

Saiki, sampeyan bisa uga nemokake kutipan saka Tom Goodwin, wakil presiden strategi lan inovasi senior ing Havas Media: Uber, perusahaan taksi paling gedhe ing donya, ora duwe kendaraan. Facebook, pamilik media paling populer ing donya, ora nggawe konten. Alibaba, toko sing paling terkenal, ora duwe inventaris. Lan Airbnb, panyedhiya akomodasi paling gedhe ing donya, ora duwe real estate. Saiki ana 17 milyar dolar perusahaan ing ekonomi kolaboratif. Perusahaan-perusahaan kasebut ngalami akeh