Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

Loop & Tie: B2B Outreach Gifting Saiki Dadi Aplikasi Salesforce ing Pasar AppExchange

Piwulang sing terus dakwulangake ing pamasaran B2B yaiku tuku isih pribadi, sanajan kerja bareng organisasi gedhe. Sing nggawe keputusan prihatin karo karier, level stres, volume kerjane, lan uga saben dinane seneng karo pakulinane. Minangka layanan B2B utawa panyedhiya produk, pengalaman kerja bareng karo organisasi sampeyan bakal asring ngluwihi sing bisa dikirim kanthi nyata. Nalika aku miwiti bisnis, aku ora kaget bab iki. Aku

Ambisi: Gamifikasi Kanggo Ngatur, Motivasi, lan Maksimalake Kinerja Tim Penjualan

Kinerja penjualan penting banget kanggo bisnis sing berkembang. Kanthi tim sales sing melu, dheweke bakal luwih motivasi lan gegandhengan karo target lan target organisasi. Dampak negatif saka karyawan sing ngilangi organisasi bisa dadi substansial - kayata produktivitas sing kurang, lan bakat lan sumber daya sing boros. Nalika nerangake babagan tim sales, kekurangan keterlibatan bisa nyebabake penghasilan langsung saka bisnis. Bisnis kudu golek cara kanggo melu tim sales, utawa resiko

Sendoso: Nggabungake Keterlibatan, Akuisisi, lan Retensi nganggo Email Langsung

Nalika aku kerja ing platform SaaS utama, salah sawijining cara efektif sing digunakake kanggo mindhah lelungan pelanggan yaiku ngirim hadiah sing unik lan terkenal kanggo target pelanggan. Nalika biaya per transaksi larang, investasi kasebut ngasilake investasi sing luar biasa. Kanthi lelungan bisnis lan acara dibatalake, para pemasar duwe sawetara opsi winates kanggo nggayuh prospek. Ora dikatutake manawa perusahaan nggawe swara luwih akeh

Mikir maneh Jangkauan Pemasaran B2B? Mangkene Cara Pilih Kampanye Menang

Nalika para pemasar nyetel kampanye kanggo nanggepi kejatuhan ekonomi saka COVID-19, luwih penting tinimbang sadurunge ngerti cara milih pemenang. Metrik sing fokus ing penghasilan ngidini sampeyan nyedhiyakake kanthi efektif.