Hadiah kanthi Otonomi, Penguasaan lan Tujuan

Ganjaran. Ing sawetara tugas pungkasan, bos saya kaget amarga aku ora peduli karo hadiah dhuwit. Dudu aku ora pengin dhuwit, nanging aku ora motivasi. Aku isih ora. Kasunyatane, aku mesthi rada ngenyek - yen aku bakal kerja luwih angel yen ana wortel sing isih ana ing ngarepku. Aku mesthi kerja keras lan pengabdian kanggo perusahaan.