Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

ShippingEasy: Rega Pengiriman, Pelacakan, Labeling, Nganyari Status, lan Diskon Kanggo E-niaga

Ana akeh kompleksitas karo e-commerce - wiwit saka proses pambayaran, logistik, pemenuhan, nganti pengiriman lan pengembalian - sing umume perusahaan diremehake nalika njupuk bisnis kanthi online. Pangiriman, bisa uga, minangka salah sawijining aspek paling penting ing tuku online - kalebu biaya, perkiraan tanggal pangiriman, lan pelacakan. Biaya pengiriman, pajak, lan biaya tambahan dikenani biaya kanggo setengah saka kabeh Kréta Blanja sing ditinggal. Pangiriman alon-alon tanggung jawab kanggo 18% blanja sing ditinggalake