JARVEE: Piranti Lunak Otomatisasi Media Sosial sing Berbasis Windows.

JARVEE minangka platform sing terjangkau sing bisa digunakake ing tim tim sosial kanggo njamin sukses merek online kanthi nambah, nyopir lalu lintas, lan nuntun luwih akeh menyang bisnis sampeyan. Amarga piranti lunak desktop adhedhasar windows, mula ora akeh watesan API layanan lan platform otomatis pihak katelu. Siji peringatan, sampeyan bisa ngrusak reputasi sampeyan kanthi spam jaringan sosial nganggo alat kaya iki. Yaiku a