Wondershare UniConverter: Bulk Video Trimming, Konversi, Kompresi, lan Optimization

Minangka pemasar nggarap puluhan standar video - saka jinis file kanggo browser sing beda-beda, dimensi kanggo saluran sing beda-beda, lan kompresi kanggo streaming sing optimal, nggarap platform panyuntingan video kanggo ngasilake file sing dibutuhake bisa nyenengake. Produk paling apik lan paling terjangkau sing aku wis kerjo karo kanggo nindakake iki Wondershare Video Converter Ultimate. Contone, perusahaanku nggunakake toko Shopify Plus kanggo klien fashion saiki lan kalebu

Ngrekam kanggo iMovie nganggo Kamera Web lan Mikrofon Beda

Iki minangka salah sawijining kiriman sing paling populer ing Martech Zone amarga bisnis lan individu nggunakake strategi konten video kanggo nggawe panguwasa kanthi online lan bisa nyebabake bisnis. Nalika iMovie bisa dadi salah sawijining platform sing paling populer kanggo nyunting video amarga gampang digunakake, iki ora dadi salah sawijining platform editing video sing paling kuat. Lan, kita kabeh ngerti manawa ngrekam audio saka kamera laptop utawa webcam iku nggegirisi

Kaleidoscope: Aplikasi sing beda kanggo Apple kanggo Folder, Kode, lan Gambar

Salah sawijining klien mbutuhake tata letak anyar kanggo kaca omah sing mbutuhake cukup pangembangan sajrone kaca tema. Nalika seneng menehi komentar babagan kode komentar, kita ora nggabungake dokumen lengkap babagan kabeh file anyar lan sing dianyari sing bakal dikembangake lan ora mriksa saben pangowahan dadi repositori (sawetara klien ora pengin). Sawise kasunyatane, ora nyenengake maneh lan audit

FirehoseChat: Situs Ngobrol Integrasi karo Mac, iPhone lan iPad

FirehostChat minangka aplikasi asli kanthi kabar push sing gampang banget kaya tulisan. Sampeyan uga bisa nampa kabar obrolan ing layar kunci iPhone nganggo aplikasi seluler. Pangguna bisa diidentifikasi kanthi lokasi fisik lan sampeyan bisa ngenali kaca sing ana uga info sistem. Versi mbayar kasedhiya karo CSS sing bisa dikustomisasi, dhukungan multi pangguna lan riwayat obrolan sampeyan. Sampeyan bisa uga entuk luwih akeh lalu lintas tinimbang sing sampeyan ngerteni,

Tumult Hype 2 kanggo OSX: Gawe lan Animasi HTML5

Tumult Hype minangka aplikasi Mac OS X sing ngidini sampeyan nggawe konten interaktif lan animasi ing konten web HTML5. Kaca sing dibangun karo Tumult Hype bisa digunakake ing desktop, smartphone lan iPad tanpa kode. Sampeyan bisa tuku salinan Tumult Hype 2 saka App Store nganti 10 September kanthi rega $ 29.99! Versi Hype (Mac OS X) duwe fitur sing intuisi lan interaktif, kalebu: Animasi - Sistem animasi adhedhasar keyframe Tumult Hype nggawa sampeyan