Moat: Ukur Perhatian Pelanggan ing Saluran, Piranti, lan Platform

Moat by Oracle minangka platform analisis lan pangukuran lengkap sing nyedhiyakake solusi ing verifikasi iklan, analisis perhatian, jangkauan lan frekuensi lintas platform, asil ROI, lan intelijen pemasaran lan iklan. Suite pangukuran kalebu solusi kanggo verifikasi iklan, perhatian, keamanan merek, efektivitas pariwara, lan jangkauan lintas platform lan frekuensi. Makarya karo penerbit, merek, agensi, lan platform, Moat mbantu calon pelanggan, narik perhatian konsumen, lan ngukur asil kanggo mbukak kunci potensial bisnis. Moat dening Oracle

Lexio: Ngganti Data dadi Basa Alami

Lexio minangka platform crita data sing mbantu sampeyan lan tim nggawe crita ing balik data bisnis - dadi sampeyan bisa kerja bareng, ing kaca sing padha, saka ngendi wae. Lexio nganalisa data kanggo sampeyan lan menehi katrangan marang tim sampeyan babagan tim sing kudu sampeyan ngerteni. Ora prelu digali liwat dashboard utawa pori spreadsheet. Pikirake Lexio kaya newsfeed kanggo bisnis sampeyan sing wis ngerti apa sing penting kanggo sampeyan.

Apa sing diarani Otomatis Proses Robotic?

Salah sawijining klien sing aku kerjani nggawe aku industri sing apik sing para pemasar bisa uga ora ngerti. Ing Studi Transformasi Papan Kerja sing ditugasake dening teknologi DXC., Futurum negesake: RPA (otomasi proses robot) bisa uga ora dadi pucuking media nalika biyen nanging teknologi iki kanthi tenang lan efisien nggunakake teknologi lan departemen TI amarga unit bisnis katon otomatis kanthi bola-bali

Cara Martech Stack Sampeyan Ora Bisa Nglayani Pelanggan

Ing mangsa pemasaran, wiwit wiwitan taun 2000an, sawetara CMO sing wani nandur modal ing sawetara alat dhasar sing dirancang kanggo mbantu ngatur kampanye lan pamirsa kanthi luwih apik. Pelopor sing kuat iki ngupayakake ngatur, nganalisis lan ningkatake kinerja, lan kanthi mangkono nggawe teknologi teknologi tumpukan pertama- sistem terintegrasi sing ngatur, mbukak kunci target kampanye, lan pesen pribadi kanggo asil sing luwih apik. Ngelingi tekane industri pemasaran ing sawetara taun kepungkur

Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran: Pemain Utama lan Akuisisi

Liwat 142,000 bisnis nggunakake piranti lunak otomasi pemasaran. 3 alasan utama yaiku nambah petunjuk sing berkualitas, nambah produktivitas penjualan, lan nyuda overhead marketing. Industri otomasi pemasaran wis tuwuh saka $ 225 yuta dadi luwih saka $ 1.65 milyar sajrone 5 taun kepungkur. Infographic ing ngisor iki saka Marketing Automation Insider rinci babagan evolusi piranti lunak otomasi pemasaran saka Unica sajrone sepuluh taun kepungkur liwat akuisisi $ 5.5 milyar sing nggawa kita menyang