Perjalanan Pelanggan lan Otomatis Retensi Retensi

Salah sawijining teknologi sing paling apik lan luwih canggih sing bisa dideleng ing IRCE yaiku Optimove. Optimove minangka piranti lunak adhedhasar web sing digunakake para pemasar pelanggan lan ahli retensi kanggo ngembangake bisnis online liwat pelanggan sing wis ana. Piranti lunak kasebut nggabungake seni pemasaran karo ilmu data kanggo mbantu perusahaan nggedhekake keterlibatan pelanggan lan nilai umur kanthi otomatis nganggo pemasaran retensi sing luwih pribadi lan efektif. Gabungan teknologi unik produk kalebu pemodelan pelanggan canggih, analitik pelanggan prediktif, penargetan hiper pelanggan,