Komprèsi Gambar Kudu Kudu Kanggo Panelusuran, Optimisasi Seluler, lan Konversi

Nalika perancang grafis lan fotografer ngasilake gambar pungkasan, umume ora dioptimalake kanggo nyuda ukuran file. Kompresi gambar bisa nyuda ukuran file gambar kanthi drastis - sanajan 90% - tanpa nyuda mripat kanthi kualitas. Nyuda ukuran file gambar bisa duwe sawetara mupangate: Faster Load Times - ngemot kaca kanthi luwih cepet wis dingerteni nyedhiyakake pengalaman unggul kanggo pangguna sing ora bakal

4 Tips Penting kanggo Ngoptimalake Aset Gambar Sampeyan

Sadurunge nemokake sawetara tips kanggo ngoptimalake aset digital, coba coba telusuran Google dhewe. Ayo golek gambar ing kategori sing paling kompetitif ing Internet - kirik cute. Kepiye Google bisa pangkat siji liyane? Kepiye algoritma bisa ngerti apa sing apik? Mangkene apa sing diandharake Peter Linsley, manajer produk ing Google, babagan telusuran gambar Google: Misi kita karo Google Image

Apa sing diarani Digital Marketing

Kita duwe sawetara infografis sing padha karo proses pemasaran inbound, ekosistem pemasaran mlebu, kenaikan pemasaran inbound lan uga infographic babagan pertumbuhan eksplorasi pemasaran inbound. Nalika pemasaran inbound fokus utamane ing akuisisi lead liwat upaya pemasaran digital, iki minangka infographic saka Pixaal, Apa sing diarani Digital Marketing? Iki minangka infographic sing cukup apik, nanging pemasaran digital duwe sawetara elemen liyane - pemasaran video, kanggo desain Call-To-Action,

5 Teknik Kanggo Nggawe Email Sampeyan

Kanthi luwih saka 68% kabeh email dadi SPAM, ora mung angel nggawa email sampeyan menyang kothak mlebu, mbukak lan konten sing diklik butuh perhatian. Nggunakake konten email langsung bisa uga minangka strategi sing nggawe email sampeyan dadi ndhuwur. Kalebu konten email langsung sing adaptasi kanthi nyata minangka kunci kanggo ngirim informasi sing relevan karo para pelanggan ing wektu sing tepat. Ing infographic ing ngisor iki

Nyiyapake Foto Kanggo Web: Tips lan Teknik

Yen sampeyan nulis blog, ngatur situs web, utawa ngirim menyang aplikasi jejaring sosial kayata Facebook utawa Twitter, fotografi bisa uga dadi bagean integral saka stream konten sampeyan. Sampeyan bisa uga ora ngerti manawa ora ana tipografi bintang utawa desain visual sing cocog kanggo fotografi sing anget. Saliyane, fotografi sing cetha lan jelas bakal nambah pangguna? pemahaman konten sampeyan lan ngapikake tampilan lan roso umum sampeyan