Kejelasan: Peta Panas lan Rekaman Sesi Gratis kanggo Optimasi Situs Web

Nalika kita ngrancang lan ngembangake tema Shopify khusus kanggo toko busana online, kita pengin mesthekake yen kita ngrancang situs e-dagang sing elegan lan prasaja sing ora mbingungake utawa ngganggu para pelanggan. Salah sawijining conto tes desain yaiku blok informasi liyane sing duwe rincian tambahan babagan produk. Yen kita nerbitake bagean kasebut ing wilayah gawan, bakal nyuda regane lan ditambahake menyang tombol cart. Nanging, yen

Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Kepiye Situs Web Slow Sampeyan Ngganggu Bisnis

Pirang-pirang taun kepungkur, kita kudu pindhah situs menyang host anyar sawise host saiki lagi saya suwe saya alon. Ora ana sing pengin ngowahi perusahaan hosting… utamane wong sing hosting macem-macem situs web. Migrasi bisa dadi proses sing nglarani. Kejaba nambah kacepetan, Flywheel nawakake migrasi gratis dadi win-win. Nanging, aku ora duwe pilihan, amarga akeh gaweyan sing daklakoni yaiku ngoptimalake situs

14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan

Esuk iki, kita nuduhake 7 strategi kanggo nambah belanja pelanggan ing lokasi ritel sampeyan. Ana teknik sing sampeyan uga kudu nggunakake situs e-commerce! Dan Wang nuduhake artikel babagan tumindak sing bisa ditindakake kanggo nambah rega kranjang toko sampeyan ing Shopify lan ReferralCandy nggambarake tumindak kasebut ing infographic iki. 14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan ngapikake desain toko kanthi nglumpukake umpan balik lan tes