Apa Ketrampilan Pemasaran Modern Penting ing taun 2018?

Sawetara wulan pungkasan aku nggarap kurikulum kanggo lokakarya pemasaran digital lan sertifikasi kanggo perusahaan internasional lan universitas. Iki minangka perjalanan sing luar biasa - nganalisa babagan kepiye para pemasar siyap ing program gelar formal, lan ngenali kesenjangan sing bakal nggawe katrampilane luwih bisa dipasar ing papan kerja. Kunci program gelar tradisional yaiku kurikulum asring mbutuhake sawetara taun kanggo disetujoni. Sayange, iki ndadekake lulusan

Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Teknologi pemasaran wis saya maju sajrone dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun kasebut. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing marketing (utawa adol), luwih becik sampeyan mlebu sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi.

5 Dimensi Keunggulan Operasi Pemasaran

Wis luwih saka sepuluh taun, kita wis ngerteni Operasi Penjualan mbantu ngawasi lan nglakokake strategi sales kanthi real-time ing organisasi. Nalika Wakil Presiden nggarap strategi lan pertumbuhan jangka panjang, operasi penjualan luwih taktis lan nyedhiyakake kepemimpinan saben dina lan pelatihan supaya bola bisa terus obah. Bedane antara pelatih kepala lan pelatih sing nyerang. Apa sing diarani Operasi Pemasaran? Kanthi ana strategi pemasaran omnichannel lan otomasi pemasaran, kita bakal bisa sukses ing industri

Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott