Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar. Poptin: Platform Popupin sampeyan Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake:

Magento vs osCommerce vs OpenCart

Penjualan e-commerce global saya mundhak dadi 19% saben taun lan ora suwe saya suwe. Infographic saka Forix Web Design iki mbandhingake telung platform utama - Magento, osCommerce lan OpenCart, kanggo mbantu pangguna milih platform e-commerce sing paling apik kanggo situs kréta blanja. Katelu platform kasebut ngluwihi kekuwatan luwih saka 30% pasar. Nalika ana akeh pilihan liyane, nggunakake platform e-commerce sing diadopsi kanthi apik