Cara Lacak Konversi lan Penjualan Efektif ing Pemasaran Email

Pemasaran email penting banget kanggo nggunakake konversi kaya biasane. Nanging, akeh pemasar isih gagal nglacak kinerja kanthi cara sing migunani. Lanskap pemasaran wis berkembang kanthi cepet ing Abad 21, nanging sajrone media sosial, SEO, lan pemasaran konten, kampanye email tetep dadi ndhuwur rantai panganan. Kasunyatane, 73% pemasar isih nganggep pemasaran email minangka cara sing paling efektif

Cara Ngapikake Kasetyan Pelanggan karo Pemasaran Digital

Sampeyan ora bisa nahan sing ora dingerteni. Yen fokus ing akuisisi pelanggan sing tetep, mula bakal gampang digawa lunga. Oke, dadi sampeyan wis ngerti strategi akuisisi, sampeyan wis nggawe produk / layanan sampeyan cocog karo uripe para pelanggan. Proposisi nilai unik sampeyan (UVP) bisa digunakake - nyengkuyung konversi lan nuntun keputusan tuku. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan sawise? Pangguna endi sing cocog sawise rampung siklus penjualan? Miwiti kanthi Ngerteni Pemirsa Sanajan

10 Metrik Pelacakan Email Sampeyan kudu ngawasi

Nalika ndeleng kampanye email, ana sawetara metrik sing kudu fokus kanggo nambah kinerja pemasaran email kanthi sakabehe. Prilaku lan teknologi email wis suwe saya suwe - dadi manawa nganyari cara ngawasi kinerja email. Biyen, kita uga nuduhake sawetara formula ing mburi metrik email utama. Penempatan Inbox - ngindhari folder SPAM lan filter sampah kudu diawasi yen

5 Wektu sing Terbukti Kanggo Kirim Email Otomatis Sampeyan

Kita penggemar email otomatis kanthi gedhe. Perusahaan ora asring duwe sumber daya kanggo tutul saben prospek utawa pelanggan kanthi rutin, mula email kanthi otomatis bisa menehi pengaruh dramatis ing kemampuan sampeyan komunikasi lan ngopeni prospek lan pelanggan. Emma wis nindakake tugas hebat kanggo nggabungake infographic iki ing 5 email otomatis paling efektif sing bakal dikirim. Yen sampeyan ana ing game pemasaran, sampeyan wis ngerti manawa otomatisasi kasebut