TelePrompter: Teleprompter Profesional Online Sampeyan

Umume aku ngomong, aku seneng ngomong kanthi alami lan duwe visual gedhe sajrone presentasi. Kanthi cara iki, aku katon alami lan bisa fokus ing resepsi pidato dening pamirsa tinimbang tembung ing layar. Nanging, ana kalane - kaya ing video Youtube - ing ngendi aku duwe wektu winates lan kudu nulis skrip. Nempelake tembung ing dokumen lan nambah ukuran font