Ramalan: Bisnis Sampeyan Bakal Dadi Bisnis E-commerce

Apa sampeyan ndeleng situs sing mentas diluncurake? Pancen luar biasa tenan. Kita nggarap desain lan pangembangan publikasi luwih saka 6 wulan lan aku ora bisa ngandhani suwene wektu sing digunakake. Masalahe yaiku supaya kita ora bisa berkembang cukup cepet kanthi cepet. Miturut aku, sapa wae sing nggawe tema wiwit saiki nggawe gangguan kanggo bisnis sing digunakake. Aku bisa metu