Kapan Konferensi Online Sabanjure Sampeyan?

Sawetara perusahaan sing aku kerjakake, utamane bisnis menyang bisnis (B2B) ndeleng sawetara asil sing luar biasa lan ngasilake investasi kanthi nggunakake acara virtual lan tradeshow. Wis suwe aku pengin ngirim babagan pemasaran acara virtual, lan bubar bisa ngobrol karo Unisfair, acara virtual terkemuka, tradeshow virtual lan panyedhiya pameran kerja online kanthi online. Unisfair nawakake Software total minangka platform Layanan, kalebu piranti lunak konferensi, webcasting

Telung Perusahaan sing Nominasi Penghargaan TechPoint Mira!

Telung perusahaan sing cocog karo aku wis nominasi finalis kanggo Indiana's Mira Awards: ExactTarget - ora ana sangsi amarga tuwuh lan kepemimpinan sing hebat yen perusahaan iki bakal nampa penghargaan kasebut. Ana potongan sistem ExactTarget sing mung nentang hukum fisika babagan cara cepet ngasilake lan ngirim email. Aku seneng karo 2 taun suwene aku kerja ing ExactTarget! Dina Senen, aku