Ngerti Pentinge Pedoman Mutu Inventaris (IQG)

Tuku media online ora beda karo blanja kasur. Konsumen bisa ndeleng kasur ing sawijining toko sing pengin dituku, ora ngerti yen ing toko liyane, barang sing padha banget regane luwih murah amarga jeneng kasebut beda. Skenario iki angel banget supaya pembeli ngerti apa sing bakal ditindakake; padha karo pariwara online, ing endi unit dituku lan didol lan dibungkus maneh

Apa Aku Mung Sing Masih Karo Pemasaran Kreatif?

Aku nyopir ing Sisih Kulon kutha, ndeleng papan reklame, lan ana papan reklame kanggo alat. Tinimbang papan reklame dadi iklan sing khas, pariwara kasebut isih adoh banget. Lengan mbukak pos kasebut lan alat asline ana ing area papan reklame. Katon kaya tangane metu saka lemah. Yen aku butuh palu, aku luwih becik