Mediafly: Enablement Sales End-To-End lan Manajemen Konten

Carson Conent, CEO Mediafly, nuduhake artikel apik sing njawab pitakonan, Apa Pakaryan Penjualan? nalika ngenali lan nemokake platform keterlibatan sales. Definisi Sales Engagement yaiku: Proses strategis lan aktif sing nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi migunani karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake bali saka

Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial. Napa Advokasi Pegawe? Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Cukup,

Seismik: Dokumen lan Presentasi Penjualan Dinamis

Dina iki ditampa sawetara pengakuan nalika Martech Zone dijenengi sumber paling dhuwur kanggo informasi babagan strategi enablement sales lan teknologi saka Seismic. Sajrone taun kepungkur, kita wis ndeleng inovasi luar biasa ing papan iki sing ningkatake koordinasi pemasaran lan penjualan luwih apik tinimbang sadurunge. Situs sing nyaranake kita - ing sisih mburi Forrester, Salesforce lan LinkedIn - yaiku Seismic. Seismic wis nggawe platform manajemen konten perusahaan sing nggawe hubungan antara sampeyan

ContentVerse: Manajemen Dokumen lan Otomatis Aliran Kerja

Umume perusahaan perusahaan isih nggunakake lan masang konten liwat platform Microsoft Office. Yen sampeyan pengin njaga kontrol versi dokumen lan ngotomatisasi alur kerja, meh ora mungkin tanpa alat otomatisasi alur kerja sing apik lan repositori dokumen kanggo njaga versi nalika kolaborasi. Agensi pemasaran - utamane karo strategi pemasaran konten - ngasilake akeh konten iki ing aplikasi desktop tradisional. Lan telusuran sistem operasi ora mesthi cara sing paling gampang

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

MindMapping lan Kolaborasi kanggo Perusahaan

Klien kita, Mindjet, wis ngluncurake penawaran anyar sing dirancang khusus kanggo perusahaan. Kajaba iku, dheweke nggawe update menyang produk manajemen kerja kolaborasi Connect - nggawa integrasi lengkap ing Web, desktop lan piranti seluler kapan wae, ing endi wae kolaborasi (lan situs web anyar sing cocog karo solusi anyar). Mindjet Connect V4 nerusake evolusi produk kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna siji sing nyambung ide lan rencana kanthi ngetrapake rencana kasebut. Pangguna Mindjet Connect

Ngirit Dime kanggo Mbuwang Dolar

Mau bengi aku nonton awal (nanging ora kejawab sisane) acara Big Give Oprah. Aku seneng banget karo premis kasebut - nyedhiyakake wong sing regane $ 2,500 lan wong sing kerja paling apik kanggo golek dhuwit paling akeh bisa menang. Intine acara yaiku sampeyan kudu nemoni wong utawa wong sing nulungi sampeyan. Akibate, tekanan ora mung kanggo nindakake - pancen pancen ora diidini