MetaCX: Ngatur Siklus Siklus Pelanggan Kanthi Kolaboratif Kanthi Adol Asile adhedhasar Hasil

Sajrone dasawarsa kepungkur, aku kerja bareng karo talenta luar biasa ing industri SaaS - kalebu kerja minangka manajer produk kanggo Scott McCorkle lan pirang-pirang taun dadi konsultan integrasi sing kerja bareng karo Dave Duke. Scott minangka inovator tanpa kendhat sing bisa ngupayakake tantangan apa wae. Dave minangka manajer akun sing transformatif kanthi terus-terusan sing nulungi organisasi paling gedhe ing saindenging jagad kanggo mesthekake yen bisa diarepake. Ora kaget yen kekarone gabung,

Acquire.io: Platform Keterlibatan Pelanggan sing Disatukan

Pelanggan minangka getih utama saben bisnis. Nanging, mung sawetara perusahaan sing bisa ngupayakake panjaluk sing berkembang, dadi kesempatan kanggo perusahaan sing siyap nandur modal ing pengalaman pelanggan lan nambah pangsa pasar. Ora nggumunake, manajemen CX wis dadi prioritas utama kanggo para pimpinan bisnis sing nyedhiyakake akeh sumber daya supaya bisa entuk. Nanging, tanpa teknologi sing pas, sampeyan ora bisa nggayuh

5 Praktik Paling Sukses Pelanggan SaaS

Wis kliwat dina nalika tim sukses pelanggan kerja kanthi telpon lan klien tanpa wates kanggo nangani. Amarga saiki wayahe luwih murah lan nampa luwih akeh babagan kesuksesan pelanggan. Sampeyan mung butuh sawetara strategi cerdas, lan bisa uga sawetara pitulung saka perusahaan pangembangan aplikasi SaaS. Nanging, sanajan sadurunge, kabeh bakal ngerti praktik sing bener kanggo sukses pelanggan. Nanging dhisik, sampeyan manawa sampeyan wis ngerti istilah kasebut. Ayo

Apa Strategi Top kanggo Platform SaaS sing Bakal Tumbuh

Apa fokus nomer siji sampeyan minangka perusahaan SaaS? Wutah, mesthi. Sukses Skyrocketing bisa diarepake saka sampeyan. Penting banget kanggo kaslametan jangka panjang sampeyan: Sanajan perusahaan perangkat lunak mundhak 60% saben taun, kemungkinan dadi raksasa pirang-pirang dolar ora luwih saka 50/50. McKinsey & Company, Grow Fast or Die Slow Month over month tuwuhing penting kanggo nutupi kerugian saka perusahaan SaaS churn sing umume dialami. Kanggo ngalahake pangarepan lan

gShift: Sinau Kasus ing Praktik paling SaaS Onboarding

Kita ngetrapake sawetara aplikasi piranti lunak perusahaan saiki. Nengsemake ndeleng prabédan strategi onboarding sing wis dikembangake saben perusahaan. Nalika dakelingi sejarah ing industri SaaS, ngewangi rolas perusahaan ngembangake pemasaran produk, aku yakin aku wis nemokake strategi onboarding sing paling apik lan paling ala. Kaping pisanan, aku yakin ana papat tahap utama kanggo Piranti Lunak minangka onboarding Layanan: Sales Sales - Kritik penting iki

Seismik: Dokumen lan Presentasi Penjualan Dinamis

Dina iki ditampa sawetara pengakuan nalika Martech Zone dijenengi sumber paling dhuwur kanggo informasi babagan strategi enablement sales lan teknologi saka Seismic. Sajrone taun kepungkur, kita wis ndeleng inovasi luar biasa ing papan iki sing ningkatake koordinasi pemasaran lan penjualan luwih apik tinimbang sadurunge. Situs sing nyaranake kita - ing sisih mburi Forrester, Salesforce lan LinkedIn - yaiku Seismic. Seismic wis nggawe platform manajemen konten perusahaan sing nggawe hubungan antara sampeyan