Apa sing diarani Analytics? Dhaptar Teknologi Analisis Marketing

Kadhangkala kita kudu bali menyang dhasar lan mikir tenan babagan teknologi kasebut lan kepiye cara mbantu kita. Analytics ing level paling dhasar yaiku informasi sing asil saka analisis data sing sistematis. Wis pirang-pirang taun kita wis ngrembug babagan terminologi analitik, nanging kadang-kadang luwih becik maneh. Definisi Analytics Marketing Analitik pemasaran kalebu proses lan teknologi sing ngidini para pemasar ngevaluasi sukses inisiatif pemasaran

BrightTag: Platform Manajemen Tag Perusahaan

Rong masalah sing profesional pemasaran perusahaan terus-terusan gelut kanthi online yaiku kemampuan kanggo nyuda wektu mbukak situs lan kemampuan kanggo masang opsi menehi tag tambahan kanthi cepet ing situs web. Perusahaan perusahaan khas bisa uga duwe jadwal penyebaran sing mbutuhake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan kanggo entuk pangowahan ing situs kasebut. Salah sawijining klien perusahaan nggabungake manajemen tag perusahaan BrightTag ing situs kanthi asil sing luar biasa. Situs kasebut mbukak macem-macem analytics

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Apa Adobe SiteCatalyst Kalah Uap?

Kita duwe sawetara klien ing Adobe SiteCatalyst… nanging aku ora yakin carane akeh sing seneng banget karo platform lan pinten rencana sing bakal dijaga. SiteCatalyst, kaya platform analitik liyane, matesi jumlah kunjungan sing bakal disimpen data - kerugian gedhe kanggo sapa wae sing ngupayakake dana gedhe kanggo sistem perusahaan. Lan amarga Adobe nguntal, mula ora katon perusahaan sing padha. Aku penasaran

Google Tiwas Star Analytics Google

Google, panyedhiya telusuran utama lan tenaga jaran ing mburi lalu lintas web Google Analytics sing populer Analytics alat, bakal ngidini pangguna supaya ora dilacak karo alat dhewe.

Firefox 3 Review, Robot, Add-ons lan Tweaks

Iki dina kaping pindho karo Mozilla Firefox 3 lan aku wis ngilangi Safari saka dermaga. Browser cukup cepet (dakkira nganti kabeh add-on populer lan sawetara update keamanan teka). Aku yakin senengane upgrade lan aku bisa ngenteni sawetara dina nganti tambahan durung rampung. Peningkatan Kagunaan ing Tata Letak Tombol Pangowahan sing paling ketara nalika sampeyan mbukak FF3 yaiku tombol bali luwih gedhe ing

Aja lali online ing pemasaran offline!

Prilaku konsumen online dadi larang regane kanggo para pemasar online, nanging utamane ora kejawab babagan entitas offline. Akeh perusahaan sing duwe toko eceran, uga toko online, nganggep loro pamirsa kasebut kanthi kapisah, ilang kesempatan sing apik kanggo target lan nglacak liyane. Aplikasi analitik canggih kayata WebTrends, Coremetrics, lan Omniture umume dianggep minangka sistem pelaporan nanging duwe data konsumen sing migunani sing bisa dipisahake lan ditrapake kanggo pengunjung tartamtu