SDL: Nuduhake Pesen Bersama karo Pelanggan Global

Saiki, para pemasar sing golek cara sing paling cepet lan paling cerdas kanggo ngatur pengalaman para pelanggan tumuju awan. Iki ngidini kabeh data pelanggan mili lan metu saka sistem pemasaran kanthi lancar. Iki tegese profil pelanggan terus nganyari lan kumpulan data pelanggan kanthi otomatis digawe kanthi real-time, menehi tampilan integral saka interaksi pelanggan ing perusahaan merek. SDL, pangripta Cloud Pengalaman Pelanggan (CXC),