Pola89: Piranti Lunak AI Marketing kanggo Pariwara Digital

Rong taun sawise diwiwiti saka studio pencarian High Alpha, platform AI marketing Pattern89 kanthi cepet nerbitake otomatisasi anyar kanggo iklan Facebook, Instagram lan Google. Piranti lunak pemasaran AI pola89 nggabungake kekuwatan pembelajaran mesin karo data pengiklan sadurunge. Ngenali lan nganalisis pola data sing bakal nambah asil kampanye. Analisis data tetep iki nggawe pariwara digital merek paling anyar lan maksimal kanggo kinerja. Kanthi diluncurake Tombol "Lakukan Iki Kanggo Aku", Pola89,

Solusi Proposal SaaS: Proposable lan Octiv

Pos iki nyenengake amarga aku ngerti kalorone perusahaan sing nggawe sistem proposal iki… lan saiki ana ing Indiana! Mbok menawa iku sawijining Universitas Purdue lawan Universitas Anderson! Sproutbox ngembangake Proposable lan Studio Science nembé nerbitake Octiv (sadurunge TinderBox), kaloro piranti lunak kasebut minangka solusi proposal layanan kanggo web. Proposable Proposable minangka solusi biaya murah, wiwit $ 19 dhasar, $ 29 kanggo pro lan $ 79 saben wulan kanggo tim. Bebarengan