FirehoseChat: Situs Ngobrol Integrasi karo Mac, iPhone lan iPad

FirehostChat minangka aplikasi asli kanthi kabar push sing gampang banget kaya tulisan. Sampeyan uga bisa nampa kabar obrolan ing layar kunci iPhone nganggo aplikasi seluler. Pangguna bisa diidentifikasi kanthi lokasi fisik lan sampeyan bisa ngenali kaca sing ana uga info sistem. Versi mbayar kasedhiya karo CSS sing bisa dikustomisasi, dhukungan multi pangguna lan riwayat obrolan sampeyan. Sampeyan bisa uga entuk luwih akeh lalu lintas tinimbang sing sampeyan ngerteni,

KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki