Emailvision tuku Marketer Tujuan

Kita wis seneng ketemu lan kerja bareng para pimpinan ing kalorone perusahaan kasebut taun kepungkur: Emailvision lan Marketer Tujuan. Aku nglaporake Emailvision wiwitan taun amarga aku kesengsem karo upaya internasionalisasi. Aplikasi kasebut ora mung global, uga zona wektu ... nganti pelanggan! Perusahaan kasebut ngalami luwih saka 40% pertumbuhane taun lan kanthi cepet dadi pasar ing saindenging Amerika Selatan lan