Pembeli Perhatian: Eceran Entuk Ulasan Liyane saka Restoran ing Yelp

Sampeyan ngrungokake TripAdvisor, sampeyan mikir hotel. Sampeyan ngrungokake Healthgrades, sampeyan mikir dokter. Sampeyan ngrungokake Yelp, lan kemungkinan gedhe yen sampeyan mikir restoran. Mula, kaget banget kanggo para pamilik bisnis lan pemasar lokal nalika maca statistik Yelp dhewe, sing ujar manawa, saka 115 yuta ulasan konsumen sing ditinggalake Yelp wiwit diluncurake, 22% ana gandhengane karo blanja vs 18% sing ana gandhengane karo restoran. Reputasi ritel, dadi bagean utama saka

Kawicaksanan Media Sosial sing Ditetepake saka Pakar Top Enterprise

Apa Profesional Media Sosial Perusahaan Gedhe ngerti manawa kita kabeh bisa uga ora jelas? Referensi Informasi kasebut kalebu tips babagan nggawe media sosial, nambah pamirsa, nggawe komunitas lan kawicaksanan umum kanggo makili merek sampeyan kanthi apik lan