Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Instapage: Solusi Kaca Panjaluk Kampanye PPC Kabeh-Sawijine

Minangka pemasar, inti saka upaya yaiku nyoba kanggo inisiatif penjualan, pemasaran, lan pariwara sing kita lakoni kanggo mindhah prospek sajrone lelungan pelanggan. Pelanggan calon meh ora nate ngetutake dalan sing resik liwat konversi, sanajan pengalaman kasebut apik tenan. Nanging, babagan pariwara, biaya akuisisi bisa larang banget ... mula kita ngarep-arep bisa mbatesi supaya bisa ngamati lan ningkatake asil kampanye. A

Kepiye Jupuk Digital Timah

Panangkapan timbal wis suwe. Minangka kasunyatan, kepiye pirang-pirang bisnis sing bisa entuk GET bisnis. Konsumen ngunjungi situs web sampeyan, dheweke ngisi formulir sing golek informasi, sampeyan nglumpukake informasi kasebut banjur sampeyan nelpon. Sederhana, bener? Ehh ... ora kaya sing sampeyan kira. Konsep kasebut, dhewe gampang banget. Miturut teori, mesthine kudu gampang nyekel akeh petunjuk. Sayange, iku

Apa sing Diyakini Para Pemasar Minangka 3 Sukses Paling Ndhuwur

Wong-wong sing hebat ing Formstack survey babagan 200 bisnis lan non-profit AS cilik lan kanggo ngerteni endi pemasar sing bener lan salah karo strategi generasi utama. Infographic iki minangka gambaran lengkap babagan laporan State of Lead Capture ing 2016 kanthi wawasan utama babagan tantangan lan strategi nyekel timbal. Temokake sing kaping pisanan, yaiku pemasaran mbutuhake wawasan babagan sales sing ditutup, mula ora kritis. Cukup narik kawigaten, akeh perusahaan sing adol adol marketing

We are Bukti yen Minat Teknologi Pemasaran Tuwuh!

Para pamirsa saya tambah akeh. Ora sithik nalika rampung mboko sithik ing dasawarsa pungkasan. Tansaya tuwuh saben wulan amarga perusahaan saya akeh sing keputusane njupuk keputusan sing dibutuhake babagan teknologi pemasaran. Martech Zone wis tuwuh meh 40% saben taun… kanthi rata-rata luwih saka 100,000 kunjungan saben wulan bebarengan karo ~ 75,000 pelanggan email (saiki kita ana ing CircuPress - platform email sing dibangun kanggo WordPress). Twitter, Facebook,