Kepiye Jupuk Digital Timah

Panangkapan timbal wis suwe. Minangka kasunyatan, kepiye pirang-pirang bisnis sing bisa entuk GET bisnis. Konsumen ngunjungi situs web sampeyan, dheweke ngisi formulir sing golek informasi, sampeyan nglumpukake informasi kasebut banjur sampeyan nelpon. Sederhana, bener? Ehh ... ora kaya sing sampeyan kira. Konsep kasebut, dhewe gampang banget. Miturut teori, mesthine kudu gampang nyekel akeh petunjuk. Sayange, iku