Pemasaran Email Otomatis lan Efektivitas

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa kita duwe program netes babagan marketing inbound sing bisa sampeyan dhaptar ing situs iki (goleki formulir slide hijau). Asil kampanye pemasaran email kanthi otomatis luar biasa - luwih saka 3,000 pelanggan wis ndhaptar kanthi sawetara langganan. Lan kita durung nate ngowahi email menyang email HTML sing apik (ana ing dhaptar perkara sing kudu ditindakake). Email otomatis mesthi