Pira Tembung Saben Kiriman sing Tepat?

Kudos kanggo Indy Confluence amarga nggawe acara jaringan sing hebat ing kene wingi ing Indianapolis. Ora kaya acara jejaring sing paling akeh, Konfigurasi Indy sing dipimpin dening Brett Healey lan Erik Deckers, nggawa panel wong ing wilayah kasebut kanggo menehi saran tambah nilai kanggo kabeh anggotane. Topik wulan iki yaiku Napa Blogging Perusahaan Kritik Sukses karo Perusahaan lan aku diundang dadi panel. Panel kasebut kalebu

WordPress lan MySQL: Apa Tembung Sampeyan?

Ana sawetara diskusi ing blog babagan ukuran rata-rata postingan WordPress. Sawetara cahya wis terang yen Mesin Telusuran mung bakal nimbang pengaruh nomer x karakter kaping pisanan, sing saiki x dingerteni. Asile, apa wae sawise iku mung mbuwang-mbuwang tembung. Gambar saka Wordle! Aku luwih seneng karo postingan blogku dadi aku bakal nganalisa analisis tambahan lan ndeleng popularitas kasebut