Apa Marketing Prediktif?

Kepala sekolah dhasar pemasaran basis data yaiku sampeyan bisa nganalisa lan ngetung sekumpulan prospek adhedhasar mirip karo pelanggan nyata. Iku dudu premis anyar; kita wis nggunakake data sajrone sawetara dekade saiki kanggo nindakake iki. Nanging, prosese pancen angel. Kita nggunakake alat ekstrak, transformasi lan mbukak (ETL) kanggo narik data saka macem-macem sumber kanggo mbangun sumber daya terpusat. Iki bisa mbutuhake pirang-pirang minggu kanggo ngrampungake, lan saiki isih ana

Priksa Anyar Net Net: Ngenali lan Kirim Pimpinan Paling Apik ing Salesforce

Bisnis ngupayakake interpretasi data babagan para pelanggan lan apa sing dadi motivasi. Sampeyan meh ora bisa ndeleng alas saka wit-witan nalika ana wong sing fokus ing sistem rekor vs ngekstrak pemahaman sing migunani saka kabeh sinyal ing sistem sing beda-beda kayata Salesforce, Marketo lan Google Analytics, uga sumber sing ora terstruktur saka web. Sawetara perusahaan duwe sumber daya utawa keahlian kanggo ngambang data lan ngetrapake analitik sing bisa ditemtokake