Imagga: API kanggo Integrasi Pangenalan Gambar sing Didhukung dening Intelijen Ponggawa

Imagga minangka solusi pangenalan gambar kabeh-kanggo-siji kanggo pangembang lan bisnis kanggo nggabungake pangenalan gambar menyang platform. API nawakake macem-macem fitur, kalebu: Kategorisasi - Kategorisasi konten gambar kanthi otomatis. API sing kuat kanggo klasifikasi gambar instan. Werna - Ayo warna menehi makna foto produk sampeyan. API sing kuat kanggo ekstraksi warna. Cropping - Otomatis nggawe gambar cilik sing apik. API sing kuat kanggo panenan konten sing dingerteni. Latihan Khusus - Latih gambar Imagga AI supaya bisa diatur kanthi luwih apik