Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan

Pangakon saka Pemasar SEO

Optimisasi mesin telusuran minangka salah sawijining optimasi pemasaran, lan bisa uga mbingungake lan digawe minangka tandha parkir ing New York City. Ana akeh wong sing ngobrol lan nulis babagan SEO lan akeh sing kontradiksi. Aku nyedhaki kontributor utama ing komunitas Moz lan takon telung pitakon sing padha: Taktik SEO apa sing disenengi kabeh wong ora ana regane? Apa taktik SEO kontroversial sing sampeyan pikirake pancen migunani?

Apa aku bisa entuk dhuwit, Wikipedia?

Aku dudu kontributor gedhe kanggo Wikipedia. Nanging, biyen aku menehi sumbangan dhuwit kanggo yayasan kasebut lan nyumbang konten menyang situs kasebut. Aku seneng karo Wikipedia… Aku nggunakake kabeh wektu lan asring referensi ing blog. Wikipedia uga nulungi aku - ngasilake sawetara hit situsku lan Wikipedia nambah pangkat situsku liwat link bali menyang aku. Miturut tampilan iki, apa durung mesthi menehi hadiah