Apa aku bolongan A **?

Apa aku bolongan **? Para pamiarsa blog biasane dakkarepake kanggo aku lan menehi rasa hormat, semangat, lan welas asih sing dakkarepake liwat blog. Mesthi wae minangka persona sing dakproyek lan sing nyoba dakupayakake saben dina. Posting blog duwe kauntungan saka pre-planning (sanajan mbiyen, aku pancen ora sopan), nanging urip nyata ora bisa ditindakake kanthi cara kaya ngono. Aku nate napsu banget