Transistor: Tuan rumah lan Distribusi Podcast Bisnis Sampeyan Kanthi Platform Podcasting Iki

Salah sawijining klienku wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake video ing saindenging situs lan liwat YouTube. Kanthi sukses, dheweke kepengin nindakake wawancara sing luwih dawa lan luwih jero karo tamu, pelanggan, lan internal kanggo mbantu njlentrehake keuntungan saka produke. Podcasting minangka kewan sing beda nalika ngembangake strategi sampeyan… lan hosting uga unik. Nalika aku ngembangake strategi kasebut, aku nyedhiyakake ringkesan babagan: Audio – pangembangan