Investasi Murah ing Audio Bakal Ningkatake Keterlibatan Video

Salah sawijining sebab kenapa kita miwiti seri video iki yaiku nuduhake gampang banget ngrekam lan nerbitake video kanggo mbantu strategi pemasaran sampeyan kanthi umum. Bukak Mac utawa PC modern saiki lan wis kasedhiya kamera lan mikropon internal kanggo ngrekam video sabanjure 1 menit. Gawe program rekaman internal banjur sampeyan lunga! Ana siji masalah cilik. Mikrofon sing mlebu ing njero pancen nggegirisi. Apa sampeyan