5 Bab sing Sampeyan Coba Coba Sadurunge Mbukak Situs Web E-commerce

Mikir babagan ngluncurake situs web e-commerce? Mangkene limang perkara sing kudu sampeyan pikirake sadurunge ngluncurake situs web e-commerce: 1. Nduwe Produk sing Tepat Golek produk sing cocog kanggo bisnis e-commerce luwih gampang katimbang rampung. Yen sampeyan wis nyuda segmen pamirsa, sampeyan pengin adol, banjur takon pitakon babagan apa sing bakal didol. Ana sawetara perkara sing kudu dipriksa nalika mutusake produk. Sampeyan kudu

Botco.ai: Solusi Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA

Platform obrolan HIPAA-cecek Botco.ai terus maju, nambahake Marketing Chat Kontekstual lan dashboard analytics canggih. Pemasaran Chat Kontekstual ngidini para pemasar miwiti obrolan sing disesuaikan karo prospek lan pelanggan adhedhasar cara ngunjungi situs web utawa properti media perusahaan. Dasbor analytics anyar nyedhiyakake wawasan jero babagan pitakon lan tindak tanduk pengunjung. Bebarengan karo integrasi Botco.ai karo email, CRM, lan sistem pemasaran liyane, Pemasaran Chat Kontekstual nggawa level personalisasi kanggo pacelathon

Freshchat: Obrolan lan Chatbot Terpadu, Multilingual, Terpadu Kanggo Situs Sampeyan

Apa sampeyan nyopir ngarah menyang situs sampeyan, nggawe pembeli, utawa nyedhiyakake dhukungan pelanggan… saiki duwe pangajab manawa saben situs web duwe kemampuan ngobrol terintegrasi. Sanajan mungel, ana akeh kerumitan karo obrolan ... wiwit ngatur obrolan, nggawe spam, nanggepi otomatis, nuntun… bisa uga ngelu. Umume platform obrolan cukup gampang… mung relay antarane tim dhukungan lan pengunjung situs sampeyan. Godhong gedhe tenan

Obrolan Video Bakal Dadi Utami Kanggo Situs Web Perusahaan lan Platform E-commerce

Salesforce wis nerbitake artikel rinci lan infographic babagan pengaruh lan praktik paling apik obrolan video kanggo layanan pelanggan. Saluran layanan pelanggan iki nggabungake kenyamanan live chat lan telpon nganggo sentuhan video pribadi. Kanthi bandwidth sing akeh banget, kacepetan 5G ing sacedhake sudhut, lan paningkatan teknologi komunikasi video sing signifikan, ora ana sangsi manawa obrolan video bakal menehi pengaruh. Gartner ngramal luwih saka 100 saka

Napa Perusahaan Sampeyan Kudu Nggawe Obrolan Langsung

Kita ngrembug babagan akeh mupangat kanggo nggabungake obrolan langsung ing situs web sampeyan ing salah sawijining podcast pemasaran. Priksa manawa sampeyan kudu nyetel! Obrolan langsung nyenengake amarga statistik nyedhiyakake bukti manawa ora mung bisa mbantu nutup luwih akeh bisnis, nanging uga bisa nambah kepuasan pelanggan ing proses kasebut. Pelanggan pengin njaluk pitulung, nanging miturut aku, dheweke ora nate pengin ngobrol karo wong liya. Nelpon, navigasi wit telpon, ngenteni terus, banjur nerangake

Dhaptar Fitur E-Niaga: Paling Kudu Ngarep ing Toko Online Sampeyan

Salah sawijining kiriman paling populer sing wis dituduhake taun iki yaiku dhaptar priksa fitur situs web lengkap. Infographic iki minangka tindak lanjut sing hebat dening agensi hebat liyane sing ngasilake infografis luar biasa, MDG Advertising. Unsur situs web e-commerce sing paling penting kanggo konsumen? Apa merek sing kudu fokus wektu, energi, lan anggaran kanggo nambah? Kanggo ngerteni, kita ndeleng babagan survey, laporan riset, lan makalah akademik sing anyar. Saka analisis kasebut, kita nemokake

FirehoseChat: Situs Ngobrol Integrasi karo Mac, iPhone lan iPad

FirehostChat minangka aplikasi asli kanthi kabar push sing gampang banget kaya tulisan. Sampeyan uga bisa nampa kabar obrolan ing layar kunci iPhone nganggo aplikasi seluler. Pangguna bisa diidentifikasi kanthi lokasi fisik lan sampeyan bisa ngenali kaca sing ana uga info sistem. Versi mbayar kasedhiya karo CSS sing bisa dikustomisasi, dhukungan multi pangguna lan riwayat obrolan sampeyan. Sampeyan bisa uga entuk luwih akeh lalu lintas tinimbang sing sampeyan ngerteni,

KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki